zaterdag 4 november 2023

Feesteloop Avelgem: winst voor team AZW en andere!

No Limit Events organiseert in samenwerking met de gemeente Avelgem de Feesteloop in het centrum van Avelgem.

De “Feesteloop” profileert zich als ‘meer dan een klassieke loopwedstrijd’. De verkeersvrije omloop door het centrum, de sfeervolle parcoursverlichting in de Meersen, de muzikale omkadering en animatie op en rond het parcours maken van dit loopevenement blijkbaar een echt feest.

Naast de kidsrun, de 5 en 10 km loop wil de organisatie ook vol inzetten op een teamrun, waarbij drie teamgenoten in estafettevorm 10 km afhaspelen. Een team bestaat uit drie atleten, waarvan de eerste 5 km. loopt. De tweede en de derde lopen dan elk 2,5 km.

Team AZW en andere, samengesteld uit Chiara Wastijn (AZW), Rune Breye (AZW) en Bernard Laureys (AVMO) stonden als gemengd team voor het eerst aan de start van dit loopevent. En met succes! Chiara nam de langste afstand voor haar rekening en kon na de doorkomst halfweg als tweede, nog oprukken naar de leidersplaats. Rune en Bernard konden de eerste plaats vasthouden en de voorsprong zelfs nog verder uitdiepen. Uiteindelijk konden ze met een mooie voorsprong de overwinning binnenhalen in 35’59”. Team NLT Beren werd 2e in 36’39” en Team Vergote pakte het brons in 39’54”.



Proficiat Chiara, Rune en Bernard !