zaterdag 4 januari 2020

PK indoor: Goud voor Audrey Goesaert en brons voor Bert Deschodt!

Op het PK indoor vallen er voor de masters in hun eigen categorie geen medailles te rapen. De PK-titels voor de masters worden later op het seizoen uitgereikt op het BK indoor voor masters. Toch slaagden zowel Audrey Goesaert (W35) als Bert Deschodt (M35) er in om een medaille mee te graaien op de 1500m bij de senioren!

Audrey pakte in een reeks met atletes uit Limburg, Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen de 4e plaats in een knappe 4'58"48. Ze snelde op de Gentse indoorpiste met die chrono naar een persoonlijk indoor record en was met voorsprong de beste West-Vlaamse wat haar de provinciale titel bij de senioren opleverde!
Podium PK indoor W-VL. 1500m dames senioren

Bert kwam in de beste van de twee series 1500m terecht die ook samengesteld was met atleten uit de bovenvermelde provincies. Hij liep in de achterste gelederen als 11e over de streep, ook al in een persoonlijk indoorecord van 4'16"12. Met die prima chrono bleek ook Bert in de prijzen te vallen want hij werd 3e West-Vlaming en pakte het brons op de 1500m bij de senioren!
Podium PK indoor W-VL. 1500m heren senioren

Van harte proficiat Audrey en Bert!