woensdag 27 juni 2018

Meeting Halluin: persoonlijk record voor Audrey Gousaert en Bert Deschodt

Audrey Gousaert, Bert Deschodt en Gilles Honoré staken de grens over om in Halluin (FR.) op jacht te gaan naar scherpe chrono's.
Op de 1500m had Audrey Goesaert in haar reeks af te rekenen met liefst 20 concurrentes. Ze begon van in de staart van het peleton, op een regelmatig tempo, met een inhaalrrace. Met een laatste sterke 300m wiste ze nog een knappe 6e plaats te versieren en haar persoonlijk record van twee jaar geleden met een halve seconde scherper te stellen: 4'58"57!

Master Bert Deschodt (M35)en Gilles HonorĂ© hadden hun pijlen gericht op de 800m. Beiden konden na een snelle eerste 200m terug aansluiting vinden met de kopgroep. Gilles kon van op enkele meters Bert in het vizier houden maar moest uiteindelijk zijn meerdere erkennen in Bert. Gilles treurde echter met zijn 9e plaats want hij scherpte zijn seizoensbeste aan met meer dan 1 seconde: 2'08"17! Ook Bert hield prima stand en liep iets vroeger dan Gilles als 6e over de finish in 2'06"07. Ook Bert deed ruim daarmee ruim een seconde beter dan zijn persoonlijke beste van twee jaar geleden!

Proficiat Audrey, Bert en Gilles!