zondag 20 november 2016

Veldloop Deinze: Brons voor Robin Demeestere








 Brons voor Robin Demeestere
 Rune Breye  liep bij de cadetten meisjes een dijk van een wedstrijd. Als eerstejaars behaalde ze een prima 8e plaats (2e van °2003). Chiara Wastijn kon zich moeilijk verdedigen want ze had al vrij vroeg in de wedstrijd last van steken in de zij. Chiara beet op haar tanden, gaf niet op en nam uiteindelijk  vrede met een 34e plaats.

Rune

Chiara


Bij de jongens leverde Robin Demeestere opnieuw een glansprestatie af. Na een spannende strijd voor plaats 3 en 4 kon Robin uiteindelijk het laken naar zich toetrekken en het brons afhalen op het podium! Eerstejaars Matteo Wastijn kwam door omstandigheden zonder opwarming aan de start en legde desondanks beslag op de 56e plaats (23e van °2003) op liefst 70 deelnemers,

Robin Demeestere

Van onze vier deelnemende scholieren kon Michiel Vanhuysse wedijveren met de podiumkandidaten. Hij had in een kwalitatief hoogstaand gezelschap lang uitzicht op een medaille maar moest ondanks een zeer sterke race tevreden zijn met een 4e plaats.Eerstejaars Juul Vanhoutteghem kon na een knappe remonte beslag leggen op een mooie 13e plaats (5e van °2001). Kevin Demeestere en Robbe Desimpelaere gaven de collectieve prestatie van onze TMD-scholieren nog wat meer glans door zich vlot in de top 20 te plaatsen. Kevin werd mooi 16e en Robin puik 18 (8e van °2001).
Michiel

Juul

Kevin

Robbe
 

Master Maaike Reyngaert (W35) behaalde, met een mooie 4e ereplaats, het podium net niet. Ze moest echter niet blozen want ze liet 15 van de 31 seniores achter zich. Bovendien bleef slechts één van de 12 juniores haar voor. Ook Joke Lefief (W40) liet van haar spreken. Ze werd knap 13e op 25 masters (tussen de 35 en 49).

Maaike

Joke

Jolan Desimpelaere  mistte zijn debuut in zijn eerste junioren-veldloop niet! Hij snelde naar een prima 6e plaats op30 deelnemers. (4e van °99).

Het AZW-master trio Marc Desmet (M45), Miguel Minnebo (M40) en Piet Ovaere (M35) konden moe maar tevreden terugblikken op hun wedstrijd met een respectievelijk 53e, 77e en 81e plaats.

Natan Decoutere tenslotte stond voor het eerst aan de start van een  lange cross bij de seniores. Na een goed ingedeelde wedstrijd kon hij met een fraaie 55e plaats op 67 deelnemers van een geslaagd debuut spreken.
Natan
 
Proficiat aan alle deelnemers en een dankjewel aan Filip Bossuyt voor het plaatsen van de AZW-tent!