woensdag 9 november 2016

PK Veldlopen SVS West-Vlaanderen: Goud voor Jolan Desimpelaere, zilver voor Chiara Wastijn en Angel Bekaert, brons voor Amber Veelaert en Robbe Desimpelaere

In Roeselare streden de West-Vlaamse scholieren op de terreinen van MSKA om de provinciale SVS (Stichting Vlaamse Schoolsport)-veldloop medailles.

Bij de miniemen B meisjes vielen we meteen in de prijzen met schitterend zilver voor Chiara Wastijn. Ook Rune Breye blonk uit met een knappe 4e rang. Laura Speeleveld pakte een prima 15e plaats op 45 atletes.

Zilver voor Chiara

Matteo Wastijn was onze vertegenwoordiger bij de miniemen B. Hij legdebeslag op een mooie 34e plaats op 54 deelnemers.

Net zoals Rune Breye greep ook Zoƫ Vanhollebeke net naast een medaille. Bij de cadetten B meisjes tekende ze met een 4e stek echter voor een uitstekend resultaat.

Ook bij de cadetten B jongens hadden we enkele speerpunten. Robbe Desimpelaere liep een beresterke wedstrijd en werd beloond met brons. Juul Vanhoutteghem pakte in een kwalitatief gezelschap uit met een hoog aangeschreven 5e plaats. Jordy Buyck liet met een 16e plaats zowat de helft van het deelnemersveld achter zich.
Brons voor Robbe

Feest bij de scholieren B meisjes want Angel Bekaert en Amber Veelaert legden na een prachtprestatie beslag op respectievelijk zilver en brons.

Zilver voor Angel en brons voor Amber

De kers op de taart kwam er in de laatste reeks. Jolan Desimpelaere domineerde zijn race en kroonde zich bij de scholieren B jongens tot provinciaal kampioen SVS!