zondag 2 november 2014

Jongerencross Waregem: goud voor Robin Demeestere en Ann Parmentier, zilver voor Maaike Reyngaert en Liesl Luyssen, brons voor Chloë Neirynck.



Onder een stralende herfstzon  openden een aantal TMDers hun veldloopseizoen op de AZW-veldloop die traditioneel plaats vond op de Waregemse renbaan.
Liesl Luyssen
Robin Demeestere
Robin Demeestere
Bij de miniemen is de knappe overwinning van een dominante Robin Demeestere ons niet ontgaan! Bij de meisjes gaf Liesl Luyssen zelfs met een herfststage in de benen een prima indruk met haar tweede plaats.
Sofie Carrein
Merten Breye
Yordy Buyck
Sofie Dequa

Bij de cadetten meisjes mocht Sofie Carrein, na haar geslaagde stage, nog eens tevreden zijn met  een 13e plaats. Ook Merten Breye verteerde de stage goed want hij verraste vriend en vijand met een knappe 6e plaats. Eerstejaars Jordy Buyck deed het bij zijn debuut bij de cadetten  zeker niet onaardig met een 15e plaats.



Sofie Dequea kwam bij de scholieren meisjes als eerstejaars goed uit de verf met een 9e plaats.

Chloë Neirynck
Anthony Vandenhende
Natan Decoutere




Met 3 juniores dames aan de start liet Cloë Neirynck de kans niet liggen om het verdiende brons mee naar huis te nemen. Bij de jongens  was de missie van Natan Decoutere geslaagd want na een 5 daagse met daarin 8 trainingen kon hij nog een mooie 6e plaats voorleggen.  Ook Anthony Vandenhende verdient een pluim want hij sleepte met dezelfde trainingsarbeid in de benen een 9e plaats uit de brand op de korte veldloop.



Ann Parmentier & Maaike Reyngaert
Philip Breye
Nancy Vanfleteren

Bij de master dames domineerde TMD.  Ann Parmentier pakte ei zo na de overwinning bij de gemengde race van juniores, seniores en masters. Maar ze  moest in de sprint finaal de duimen leggen voor seniore  Gwendolyn Dedeyne.  Ann pakte wel de overwinning bij de masters. Maaike Reyngaert, pas terug uit blessure, maakte het AZW-feest compleet met een knappe 2e plaats bij de masters.  Joke Lefief (4e) en Nancy Vanfleteren (7e) gaven deze collectieve AZW-masters prestatie nog meer glans.

Philip Breye en Miguel Minnebo waren onze vertegenwoordigers bij de masters heren.  Philip miste zijn debuut in het veld niet want hij haalde net als zijn zoon Merten verassend uit met een prima 17e plaats. Ook Miguel kon bij zijn eerste deelname meer dan tevreden zijn met een 23e plaats. AZW-fotograaf Filip Bossuyt gaf traditioneel in Waregem het goede voorbeeld. Hij sloot de rangen met een 26e plaats. Met dank aan diezelfde Filip kan je hier een uitgebreide en prachtige fotoreportage van de AZW-ers  raadplegen.

Proficiat aan alle deelnemers!