zondag 15 januari 2012

TMD op kruissnelheid in FLAC-veldloop van Ieper

AZW-TMD nam met een gemotiveerde delegatie deel aan de FLAC-cross te Ieper.
In het vooruitzicht van het P.K. te Tielt (05/02) konden we al enkele mooie prestaties noteren.

Joachim
Roeland
Anthony
Bij de cadetten jongens kwam Joachim Murez als 13de over de streep. Een prima prestatie want van de eerstejaars werd hij zelfs tweede! Anthony Vandenhende (28e) en Roeland Dejonghe (30e) verdedigden zich prima en lieten van de 51 deelnemers nog een pak cadetten achter zich.
Axana
Febe

Bij de scholieren meisjes nam Axana Dheedene de wedstrijd in handen. Met succes want enkel Jana Vandepoele kon blijkbaar Axana's tempo aan. In de laatste honderden meters moest Axana na haar kopwerk wel haar meerdere erkennen in Jana, maar haar zilveren podiumplaats kon ze zonder problemen vasthouden. Axana kan terugblikken op een mooie prestatie en bewijst dat ze al over een degelijke vorm beschikt. Febe Carrein haalde nog net de top-10 en mag door die prestatie met ambitie verder trainen richting P.K.!
Arno
Anthony
Bart
Ann
  
Senior Bart Vandewoestyne vertegenwoordigde AZW op de korte cross. Hij werd mooi 17de op 24 deelnemers!
Jeugdtrainer en master Erwin Dewulf geeft nog steeds het goede voorbeeld en presteerde puik met een 20e plaats op liefst 56 deelnemers.
Ann Parmentier sleepte, na een lange achtervolging op een voor haar te korte wedstrijd, een 6de plaats in de wacht in de race van de juniores, de seniores en de masters. Tot haar eigen verrassing kon ze bij de  seniores dames als 2de het podium op!

Proficiat aan alle deelnemers!!