zondag 29 januari 2012

Abdellah Dacha wint korte cross Uitbergen.

Drie TMD-ers liepen zich in de kijker tijdens de Grote Prijs Julien Van De Velde. Dit is een organisatie van de kern van Uitbergen, een onderafdeling van Vlierzele Sportief.


Bij de dames behaalde eerstejaars seniore Hajar Arkada bij haar eerste optreden op Belgische bodem een mooie derde plaats (18'54") in de gemengde wedstrijd voor juniores, seniores en masters. Ze moest master Sylvie Mulle (17'53") en junior Evelin Van Havere (17'56") duidelijk laten voorgaan. Ze kon wel gevestigde waarden als Petra Bruggeman van zich afhouden.

Hajar

podium seniores: Hajar Arkada - Sylvie Mulle - Petra Bruggeman


Master  Abdelkir El Gassmi moest enkel een sterke junior Lahsene Bouchiki en een handvol mastericonen (John Kluskens, Geert Goddeeris, Marc Van Der Hoeven en Patrick Vanderstraeten) voor zich dulden. Abdelkir liep binnen op een knappe zesde plaats en kon daarmee ook ex-AZWer voormalig Belgisch kampioen steeple Maarten Vergote achter zich houden.
Abdelkir
De korte cross was opnieuw een kolfje naar de hand van Abdellah Dacha. 'Dacha' (8'53") liep naar een gemakkelijke overwinning. Thomas De Bock (9'13" - HAMM) en Simon Devriendt (9'18" - RGG) flankeerden hem op het podium.

Thomas Debock - Abdellah Dacha - Simon Devriendt

Proficiat Hajar, Abdelkir en Abdellah!