zaterdag 21 december 2019

Vita's eindejaarsmeeting: AZW-clubrecord voor Audrey Goesaert

Master Audrey Goesaert (W35) schoot bij haar eerste indoormeeting van het seizoen meteen raak. In haar reeks van de 800m liep Audrey zelfs drie ronden aan de leiding. Uiteindelijk pakte ze de derde plaats in 2'29"16 waarmee ze het  AZW-clubrecord 800m indoor W35 van Maaike Reyngaert (2'33"..) op haar naam schreef!

Ook master Bert Deschodt (M35) maakte bij zijn indoor-debuut meteen een prima indruk. Bert kwam nochtans in de sterkste reeks terecht waarvan hij van alle deelnemers op papier de traagste chrono had. Na een tumultueuze start nestelde Bert zich wijselijk achteraan. Hij vond daar een prima tempo met tussentijden voor een eindtijd van 4'15". Halfweg echter stokte het tempo. Het signaal voor Bert om op te schuiven naar plaats 9. Door een moeilijke laatste 200m zakte Bert wel nog terug naar de 11e plaats maar Bert treurde daar niet om want zijn chrono van 4'18"30 mocht er zeker zijn! Hij strandde met die tijd, bij zijn eerste optreden van het seizoen, op amper 2 seconden van zijn indoorrecord.
Trainingsmakker en master Stijn Desmedt (M35) stond voor het eerst aan de start van een indoor wedstrijd. In zijn reeks van de 1500m zette Stijn zich voorzichtigheidshalve in het zog van de concurrentie. Hij liep zo naar een puike debuutchrono van 2'36"34.

Proficiat Audrey, Bert en Stijn.