zondag 27 oktober 2019

Structabo CrossCup Relays: 5 top 10 plaatsen!

De Crosscup ruilde voor de Relays na jaren de Gentse Blaarmeersen  in voor het provinciaal domein Nieuwdonk te Berlare. Met een stralende zon en een record aantal deelnemers was deze verhuis meteen een schot in de roos.

De AZW-scholieren meisjes Heike Vander Cruyssen, Chiara Wastijn en Rune Breye zetten meteen de toon met een prima 6e plaats op 37 teams.
Scholieren meisjes

Ook de AZW-scholieren jongens Matteo Wastijn, Viktor Leenaert en Arnoud Douterlungne presteerden knap met een 10e rang op 43 trio's.

scholieren jongens

Bij de AZW-junioren jongens liepen 48 ploegen over de streep. Robbe Desimpelaere, Kevin Demeestere en Michiel Vanhuysse speelden het klaar om beslag te leggen op een uitstekende 7e stek.
junioren jongens

De AZW-masters dames Maaike Reyngaert, Ann Parmentier en Audrey Goesaert liepen zelfs even op medaillekoers maar moesten na een bloedstollende eindsprint vrede nemen met een niettemin schitterende 4e plaats! De chrono's van de nummers 2 (RIEM:20'43") , 3 (LYRA: 20'43") en 4 (AZW: 20'44") zeggen voldoende.

master dames

Ook de AZW-masters mannen met Stijn Desmedt, Henk Dekeukelaere en Bert Deschodt haalden alles uit de kast om niet onder te doen voor hun clubgenoten. Ook zij slaagden er, op de valreep, in om  als 10e te eindigen op liefst 67 teams!

master heren

Proficiat aan alle deelnemers!