zondag 18 februari 2018

Veldloop Lebbeke: goud voor Robin Demeestere

Eerstejaars scholier Robin Demeestere behaalde in de Nationale veldloop van Lebbeke zijn eerste cross overwinning van het seizoen. Hij won de wedstrijd bij de scholieren, die met slechts vijf deelnemers mager bezet was, met een voorsprong van 27 seconden op de eerste achtervolger. Een prima resultaat dat Robin extra vertrouwen zal geven voor het BK van komend weekend.
Op de korte cross met 35 deelnemers greep senior Jonas Versteele, ondanks een sterke prestatie, net naast een medaille. Hij werd knap 4e op 4 seconden van het brons.
Master Annick De Laere kon tevreden terugblikken op haar deelname met een mooie 10e plaats.
Kevin Demeestere liep bij de junioren puik als 6e over de streep. Papa en master Lieven Demeestere moest 23 seconden toegeven aan Kevin maar behaalde daarmee een sterke 9e plaats op 29 masters.

Proficiat Annick, Robin, Kevin, Jonas en Lieven!