zondag 15 januari 2017

Veldloop Ieper: zilver voor Robin Demeestere en brons voor Jolan Desimpelaere


Onze eerstejaars cadetten meisjes leverden een collectief mooie prestatie af. Chiara Wastijn liep als 12e (7e van °2003) en als eerste AZW-atlete binnen. Nele Dequae kwam als 15e (8e van °2003) over de streep op 6 seconden van Chiara. Rune Breye strandde op haar beurt als 16e (9e van °2003) op de hielen van Nele.

Ondanks een slechte start kon Robin Demeestere zich opnieuw in de strijd gooien voor het podium bij de cadetten jongens. Finaal kwam Robin slechts 3 seconden te kort voor de overwinning maar  hij mocht na een sterke inhaalrace het zilver opeisen!

Kevin Demeestere was onze beste scholier. Hij pakte net geen medaille maar werd wel zeer knap 4e. Maar ook Robbe Desimpelaere en Juul Vanhoutteghem moesten als eerstejaars absoluut niet blozen. Ze deden het  prima met een respectievelijk  7e (5e van °2001) en 8e (6e van °2001) rang!

Ook junior Jolan Desimpelaere  komt steeds sterker voor de dag. Na een puike wedstrijd kon hij zich verzekeren van de derde plaats en het brons! Zijn eerste crosspodium bij de juniores.

Voor master Ann Parmentier (W35) was het haar eerste cross van het seizoen. Ann verraste aangenaam met een knappe 4e plaats. Maaike Reyngaert (W35) zette de AZW-TMD masters nog meer in de verf met een mooie 5e stek. Nancy Vanfleteren (W45) deed ook haar duit in het zakje. Ze rondde haar wedstrijd succesvol af als 14e.

Jolan Desimpelaere met brons bij de junioren

Proficiat aan alle deelnemers!