vrijdag 21 juni 2013

Tombola-Run groot succes !!


Onze Tombola-Run 2013 was een groot succes. Niet minder dan 152 deelnemers waren present waarvan 110 AZW-atleten. Organisator Nele Carrein stelde vast dat er meer dan 1200 km gelopen werd. Sportievelingen van alle leeftijden en alle niveaus liepen op eigen tempo, al dan niet met een rustpauze, rondjes van 1 kilometer op het gevarieerd parcours van het Sportpunt Zwevegem. Naast de goed getrainde atleten bleken ook sommige jeugdatleten over heel wat doorzettingsvermogen te beschikken. Sommigen liepen tot 15 km. Ook de kilometers die de joggers van RecreAZW aflegden waren niet te tellen. Voor nogal wat mama's en papa's was het ook een ideale gelegenheid om zich van hun sportiefste kant te laten zien. Kortom, iedereen kwam aan zijn trekken. En dat je na iedere ronde een prijs(je) in de wacht sleepte was nog extra motiverend! De tickets voor de Memorial Ivo Van Damme vielen in de handen van twee gelukkige jonge dames!.
De aanwezigheid van Bronzen medaillewinnaar op de Paralympics van Londen 2012 Frederic Van Den Heede sprak de deelnemers zeker aan.
 
 
Wie de sfeer wil opsnuiven van onze Tombola-Run kan hier klikken om de foto's te bekijken van onze fotograaf: Flore Devriendt.
Verder nog een woordje van dank aan al onze medewerkers.