woensdag 3 april 2013

Jasper Maes is niet meer.

Met verstomming en ongeloof vernamen we het droevige nieuws dat Jasper Maes op zaterdag 30 maart overleden is na een tragisch verkeersongeval. Jasper was sinds enkele weken, als trompettist, lid van de Deerlijkse fanfare. Jasper wilde omstreeks 19u.30 met zijn fiets, op zijn terugweg van de repetitie naar huis, de N36 oversteken maar werd daarbij gegrepen door een wagen. Geen hulp kon nog baten. Jasper bezweek ter plaatse aan zijn verwondingen.
De vijftien-jarige Jasper nam als lid van AZW (Atletiek Zuid West) geregeld deel aan de groepstrainingen van TMD in Zwevegem. We zullen Jasper ons vooral herinneren als een rustige, vriendelijke en beleefde jongen die zich met volle overgave en zonder morren inzette op de training. De spontane babbel die we, nauwelijks een week geleden, nog hadden na de training in verband met zijn bezorgdheid over een opkomende pijn aan zijn scheenbeen gaf ons het gevoel dat Jasper zich steeds meer op zijn gemak voelde in de groep en dat hij toch meer ambitie had dan we konden vermoeden. Het feit dat Jasper ook op die training in het spoor durfde te lopen van beter getrainde atleten, wekte bij de trainer de indruk dat hij nog niet al zijn atletiektroeven op de tafel had gegooid.
Juist op het moment dat Jasper de intentie had om zijn plaats in te nemen, laat hij nu geheel onverwacht een grote leegte na. 
We willen langs deze weg onze steun en medeleven betuigen aan het diep getroffen gezin, de familie en de vriendenkring van Jasper.

Je kan een bericht nalaten op het rouwregister op volgende
link:http://www.gastenboek.be/gb.php?id=13392

Een afscheidsdienst zal plaats vinden op zaterdag 6 april 2013 om 10 uur in het Kon. Atheneum Weggevoerdenlaan 1 te Kortrijk.