woensdag 10 oktober 2012

TMD goed vertegenwoordigd op de SVS-cross in het Don Boscocollege

Heel wat jonge(re) TMD-atleten grijpen de SVS-crossen aan om wat wedstrijdritme op te doen in functie van het komende winterseizoen. Heel wat bekende gezichten dus in de lange rijen sportievelingen! En we konden enkele mooie prestaties noteren:

In de reeks 5de-6de-leerkrachten moest Febe Carrein slechts van elke categorie één atlete laten voorgaan en werd daarmee 2de van de 6de-jaars (op 51 deelnemers). In dezelfde categorie haalde ook Catharina Deconinck het podium (dat bij SVS-wedstrijden uit tien plaatsjes bestaat) met een 9de plaats.

Bij het 4de middelbaar konden we zowel bij de jongens als de meisjes een aantal deelnemers opmerken: Chloë Neirynck werd, na een zeer gelijkmatige wedstrijd, mooi 6de op 81 deelnemers. In dezelfde wedstrijd kwam Seble Hooghe als 12de over de streep, net niet voldoende voor een podiumplaats.
Bij de jongens bleven Natan Decoutere en Justin Catteeuw zeer lang samen: ergens begonnen rond de 7de en 8ste plaats slaagden ze er samen in om op te rukken naar de medailleplaatsen. Resultaat: Natan 2de, Justin 3de. Anthony Vandenhende, die aanvankelijk nog goed volgde op de andere twee, moest hen na 1 ronden wat laten lopen en liep zijn wedstrijd mooi uit naar een 7de plaats.
Tenslotte nog een 4de deelnemer in deze reeks: Maarten Van Eygen eindigde op de 11de plaats op een totaal van 99 deelnemers.