zondag 21 oktober 2012

Crosscup Relays Gent

De Gentse Blaarmeersen waren ook dit jaar het decor voor de opener van het crossseizoen: De Crosscup Relays. 900 ploegen van telkens drie atleten namen deel aan het Gentse veldloopfeest.
De meeste AZW-ploegen kwamen vooral, soms noodgedwongen,  met eerstejaars atleten aan de start. Toch stonden onze teams goed hun mannetje tussen de ploegen die konden opdraven met uitsluitend tweedejaars.

Het trio Lies Bontrock, Axelle Dejaegere en Sofie Dequae verraste aangenaam. Bij hun debuut bij de cadetten behaalden deze eerstejaars een mooie 44e plaats op 59 teams.



Cadet Jolan Desimpelaere, die een team had gevormd met zijn AZW-makkers van Waregem Jasper Roobroeck en Milan Schepens, moest noodgedwongen forfait geven wegens ziekte. Hij vond echter in Sam Dekocker een waardige vervanger. Het team uit Waregem deed het prima met een 34e plaats op 62.

De enthousiaste scholieren jongens bestonden, op Arno Dejaegere na, allemaal uit eerstejaars. Het team met Anthony Vandenhende, Henok Vermeire en Arno Dejaegere behaalde een puike 11e plaats. Het drie-tal met Maarten Van Eygen, Justin Catteeuw en Natan Decoutere moest niet zo heel veel terrein (36")prijsgeven aan hun clubgenoten. Ze behaalden een al even knappe 26 plaats op 52 ploegen.




De nieuwste investering van TMD: 'het TMD-House' bewees al meteen zijn diensten! 
Proficiat aan alle deelnemers! En een 'dankjewel' voor de aanwezige ouders, supporters en trainers.