zondag 4 december 2011

Memorial Valentien De Smet - 85ste Grote prijs Veldlopen Stad Oudenaarde

De cadetten jongens presteerden uitstekend! Ossama Misli en Joachim Murez legden beslag op een respectievelijke 9de en 10de plaats op een deelnemersveld van 52 atleten. Sterker nog: van de eerstejaars cadetten (°98) liepen zij als eerste en tweede over de eindstreep. Het onderlinge verschil was miniem, want ze kregen dezelfde eindtijd toegewezen. Na Deinze was Roeland Dejonge (ook al eerstejaars) in Oudenaarde pas aan zijn tweede veldloop toe. Hij blijkt met zijn 33e plaats (14de van °98) ook al een aanwinst te zijn.
Osama
Joachim
Roeland
Anthony
Bart
Scholiere Axana Dheedene deelde haar wedstrijd goed in. Met de eindstreep in zicht had ze nog energie over om naar de vierde stek te snellen. Net geen podium dus maar niettemin een zeer mooi resultaat!


Anthony Murez verdedigde de AZW-TMD-kleuren bij de scholieren jongens. Met zijn 19de plaats (10de van °96) in zijn kwaliteitsvolle reeks mag hij zeker tevreden zijn.




Senior Bart Vandewoestyne waagde zich dit keer aan de korte veldloop. Hij legde, op een voor Oudenaarde eerder ongewoon snelle omloop, beslag op een 46e plaats.


Bij de jun-sen-mas dames bereikten liefst 82 atletes de finish. Saartje Vandenberghe lijkt met haar 19e plaats (13e senior) opnieuw een trapje hoger te staan op de conditieladder.

Saartje
Stephanie
Dat mogen we ook zeggen van eerstejaars seniore Stephanie Detaellenare. Met een 33e plaats liep ze dan ook vlotjes in de eerste helft van het deelnemersveld over de eindstreep.
Ook Masters Eddy Murez (M40) en Erwin Dewulf (M50) eindigden met een respectievelijk 53e en 55e plaats bij de eerste helft van de deelnemers. Geen oneer tussen het jonge junioren-geweld en de fanatieke masters.
Eddy

Erwin




Wiebren
Bij de senioren ten slotte waren we benieuwd naar het 'wederoptreden' in de veldloop van Wiebren Vanderplaetsen. Hij vierde zijn geslaagde 'comeback' met een fraaie 11e plaats.










Proficiat aan alle deelnemers en dank aan AZW-fotograaf Filip Bossuyt!