zondag 15 mei 2011

AZW heren 4de in 1e landelijke

De AZW mannen konden hun vrouwelijke AZW-collega's niet evenaren maar ze behaalden in Lier toch een voortreffelijk resultaat. Twee TMD-ers maakten deel uit van de AZW-selectie. Voor beiden was het trouwens de eerste wedstrijd van het zomerseizoen 2011.
Kurt Doutreloigne was bereid gevonden om de voor hem ongebruikelijke 100m voor zijn rekening te nemen. Hij bewees met zijn 11.84" dat hij voor een midden-lange afstandsloper over heel wat snelheid beschikt. Het leverde AZW 3 onverhoopte punten op.  Kurt deed bij de afsluitende 4x400m als starter nog eens een duit in het AZW-zakje.
Samen met Gilles Lesaffer, Hans Omey en Tibo Rotsaert pakte hij voor AZW een derde plaats (3.27.44) en 10 dik verdiende punten.

Soufiane Zahafi deed het, ondanks de vermoeidheid na de terugreis van Marokko, meer dan behoorlijk op de 1500m. Na een eerder trage en afwachtende eerste wedstrijdhelft, mengde Soufiane zich na halfweg vooraan in de strijd. De schrik voor een blessure verlamde hem enigzins in de laatste 200m. Toch hield Soufiane goed stand.Het leverde hem uiteindelijk een mooie 4de plaats op (4'12"18). Zo dikte Soufiane de AZW-score nog aan met 8 belangrijke punten.Voor een uitgebreid verslag met de resultaten van alle AZW-ers kan je hier terecht (met dank aan Filip Bossuyt!)

Kurt Doutreloigne met snelle benen (foto Filip Bossuyt)

Soufiane Zahafi aan de leidng op de 1500m (foto Filip Bossuyt)

Proficiat heren!!