maandag 25 april 2011

PK Tielt dag 2 : 1 x Goud 1 x zilver en 1 limiet voor het BK

Clara Beel in actie
Van onze grote groep cadetten meisjes durfde enkel Clara Beel het aan om deel te nemen aan het PK. Voor Clara was het de eerste maal dat ze een 800m liep. Ze liep een verstandige wedstrijd en werd 8° met een tijd van 2'37.72. Proficiat Clara!
Thaïsa Vande Velde - Jonie Vanhaute
Louise Carton
Na de cadetten kwamen onze scholieren Thaïsa Vande Velde en Febe Carrein aan de start van hun 800m. Thaïsa nam meteen de leiding en legde het tempo zo hoog dat enkel Louise Carton met veel moeite kon volgen. En net zoals op het PK indoor werd Thaïsa in de laatste rechte lijn geklopt door de atlete van HCO. De tijd van Thaïsa was 2'21.05, goed voor zilver en opnieuw een limiet voor het BK. Proficiat Thaïsa, het kartonnen tijdperk is bijna voorbij! Ook Febe liep een verdienstelijke wedstrijd maar door het hoge aanvangstempo kwam ze nooit in het stuk voor. Febe eindigde als 8° in een tijd van 2'32.53.
Elien Mercier Yasmina Dejonckheere
Aline Luyssen
Na de scholieren kwamen de juniores aan de beurt. Aline Luyssen nam meteen de leiding en na 200m kon niemand haar tempo nog volgen. Aline liep haar wedstrijd vlot uit om te finishen met een straat voorsprong. Haar tijd: 2'21.52, goed voor Goud!! Fantastisch Aline !
Ook Thijs Rommens was opnieuw van de partij. Vandaag liep hij de 400m bij de senioren. Dit deed hij in een mooie 56.55, een prima tijd om het seizoen mee te starten.

Conclusie: We halen met TMD 5 medailles, waaronder 1 gouden en 4 zilveren, wat schitterend is voor de kleine delegatie die deelnam aan dit PK. In onze groep zit er genoeg talent om te wedijveren met andere teams. Het is nu vooral uitkijken of er nog meer atleten zijn die dit aandurven!
Nogmaals een proficiat aan alle deelnemers en aan alle supporters bedankt voor de steun.