zondag 2 december 2018

90ste Veldloop Stad Oudenaarde Memorial Valentien De Smet


Een aantal TMDers hadden de veldloop van ASVO nog in hun agenda aangekruist. We konden terugblikken op mooie resultaten.

Bij de cadetten jongens was Cédric Speeleveld deze keer de beste AZW-er. Na een puike prestatie liet hij met zijn 24e plaats meer dan de helft van de (51) deelnemers achter zich.

De scholieren meisjes deden het opnieuw voortreffelijk. Chiara Wastijn snelde naar een prima 5e plaats (3e van °2003!) Rune Breyne liep 10 seconden achter Chiara knap als 7e binnen (5e van 2003!) en Liesl Luyssen bracht haar uitdaging tot een goed einde met een puike 13e plaats!

Master Bert Deschodt (M35) koos deze keer voor de korte veldloop en had weinig moeite met het hoog tempo van het jong geweld. Hij kwam er met een sterke 15e plaats bovendien als beste master uit de bus.

Kevin Demeestere was onze beste junior. In een kwalitatief en select gezelschap kon hij zeker tevreden zijn met zijn 7e plaats.

Bij de masters M35-M40-M45 was Lieven Demeestere (M45) onze vaandeldrager met een 23e rang. Stijn De Smedt (M35) lijkt het goede crossritme gevonden te hebben en volgde, als 33e, 10 plaatsen verder. Ook Bart Vandewoestijne gaf op zijn beurt 10 plaatsen prijs op Stijn maar moet daarom niet minder tevreden zijn met zijn 43e  rang!

Tenslotte was er nog een meer dan verdienstelijke 16e stek op de lange cross bij de senioren voor Natan Decoutere die daarmee over een prima basisconditie lijkt te beschikken, wat perspectieven biedt voor het kortere werk na Nieuwjaar.

Proficiat aan alle deelnemers!