Grote prijs Stad Ieper : 6 podiumplaatsen!

Rune Breye
Robin Demeestere
Jonas Versteele
In de veldloop te Ieper kwamen vandaag heel wat TMD'ers aan de start. Het was een echt crossweertje te Ieper, kil en koud met regen er boven op maar dat deerde ons niet.
Bij de cadetten meisjes werd Rune Breye knap derde na een heel goeie wedstrijd. Kort na Rune kwam onze tweede cadet binnen. Chiara Wastijn nam de 7° plaats voor haar rekening.

Viktor Leenaert werd 6° bij de cadetten jongens. Viktor was zelfs eerste cadet van 2004! Matteo Wastijn werd in dezelfde reeks 11°!
Bij de scholieren heren haalden we drie top-6 plaatsen met terug een podiumplaats.
Robin Demeestere behaalde als eerstejaars scholier de derde plaats!
Juul Vanhoutteghem kwam over de streep als 5° en Robbe Desimpelaere volgde als 6°.

Bij de korte cross heren kwam Jonas Versteele in de laatste honderden meters nog flink opzetten maar kon de leider niet meer bijbenen. Jonas haalde de 2° plaats op enkele seconden van Simon Blanckaert (jun).

Bij de jun. dames kwam Sofie Carrein als zevende over de streep in haar eerste cross in jaren.
In dezelfde wedstrijd liepen ook onze masters dames. Na een lange inhaalrace kwam Ann Parmentier als derde over de streep. Maaike Ryngaert werd 7° en Annick De Laere werd 12°.

Bij de masters heren +50 kwam Jan Carrein als 17° binnen.

De jun. heren dan.
Daar was TMD zelfs goed voor de plaatsen 1 en 2.
Michiel Vanhuysse won de wedstrijd en Kevin Demeestere nam de 2° plaats voor zijn rekening.

Master Lieven Demeestere liep enkele minuten na zijn zoon over de streep en werd daarmee 14°.