vrijdag 14 juli 2017

Rosine Wallezmeeting Oudenaarde: AZW-clubrecord voor Michiel Vanhuysse

Cadet Liesl Luyssen snelde op de 80m horden naar een puike 12"47 en kwam daarmee heel dicht in de buurt van haar persoonlijk reocrd van 12"37 (28/06 Ninove).

Scholier Michiel Vanhuysse had zijn zinnen gezet op de eerder ongebruikelijke 2000m. In het gezelschap van o.m. Stijn Thienpondt en Bo Van Aken  kon Michiel op het einde van de race opnieuw al zijn duivels ontbinden en de overwinning binnen halen in een knappe 5'46"96. Hij verbeterde het AZW- clubrecord van trainingsmakker Jolan Desimpelaere met zowat drie seconden.

Voor eerstejaars Juul vanhoutteghem liepen de koplopers te hard van stapel. Juul moest in de achtervolging de klus alleen klaren maar zette finaal als 5e een mooi persoonlijk record neer van 6'17"90.
Master Annick Delaere (W40) kwam in de sterkste reeks 2000m van de dames terecht. Met een chrono van 7'34"32 mocht ze best tevreden zijn maar in de tweede reeks  had ze er misschien, in het gezelschap van atletes van haar niveau, meer kunnen uithalen. Senior Audrey Goesaert liep met een knappe overwinning in de tweede reeks naar een persoonlijk record van 6'59"03. Zij had op haar beurt met die chrono niet misstaan in de snellere eerste reeks.

Proficiat Liesl, Annick, Audrey, Juul en Michiel!