zondag 4 december 2016

Veldloop Oudenaarde: Zilver voor Robin Demeestere en Maaike Reyngaert

De cadetten meisjes Rune Breye, Chiara Wastyn en Nele Dequae bevestigden op de Memorial Valentien De Smet hun goede prestatie van de Crosscup in Roeselare. Rune pakte een knappe 10e plaats (6e van °2003). Chiara werd mooi 19e (13e van °2003) en Nele zat Chiara op de hielen en kwam puik als 20e (14e van °2003) over de streep.

Robin Demeestere  schitterde opnieuw bij de cadetten jongens met een 2e plaats. Na zilver in Waregem en brons in Deinze kon hij voor de 3e keer dit seizoen het crosspodium op.

Bij de scholieren jongens was Kevin Demeestere onze sterkste man. Hij verdedigde onze kleuren prima met een 6e plaats. Ook Robbe Desimpelaere kwam als eerstejaars goed uit de verf met een 11e plaats (7e van °2001).

Bij de masters kwam Maaike Reyngaert (W35) uitstekend voor de dag. Ze liep als 2e master over finish en kon verdiend het zilver gaan ophalen! Ook Joke Lefief (W40) liet van zich spreken want ze behaalde, net zoals in Roeselare, een puike 11e plaats op 26 masters.

Master Miguel Minnebo (M40) rondde zijn 4e cross van het seizoen opnieuw goed af met een 60e plaats. Piet Ovaere (M35) ten slotte maakte er een wel echt sportieve zondag van. Hij maakte de verplaatsing van Zwevegem naar Oudenaarde, heen en terug, met de fiets en liep tussendoor bij de masters als 62e over  de streep.

Proficiat aan alle deelnemers!