zondag 25 oktober 2015

Joker + Cross Cup


Met  1020 ploegen stond een record aantal teams, van telkens 3 atleten, aan de start van deze traditionele openingswedstrijd van het  Cross Cup criterium.


Er was heel wat drukte en sfeer in de Gentse Blaarmeersen waar de atleten en toeschouwers konden genieten van een zacht herfstweertje.

De cadetten jongens Robbe Desimpelaere (2e jaars), Robin Demeestere (1e jaars) en Juul Vanhoutteghem (2e jaars)  behaalden de vooropgestelde doelstelling door met een 9e plaats in de top-10 te eindigen. Een zeer knap resultaat want er liepen liefst 71 cadettenploegen binnen!


Robbe - Juul - Robin 
 
Robbe op de zelfde hoogte van Lukas Desmet (VS)
 
Juul
Onze scholieren jongens deden het, met twee eerstejaars in de ploeg , voortreffelijk. Jolan Desimpelaere (2e jaars), Kevin Demeestere (1e jaars) en Michiel Vanhuysse (1e jaars) snelden naar een schitterende 7e plaats op 57 trio’s.



Kevin - Jolan -Michiel
Jolan
Kevin

Michiel


Ook onze dames lieten van zich spreken. Marlies Dhuyvetters (scholier), Maaike Reyngaert (master W35) en Katrien De Vos (senior) toonden lef door zich te durven meten met de Belgische veldlooptop. Met een 22e plaats op 57 teams maakten ze een prima start van het veldloopseizoen!

Maaike - Marlies - Katrien

Maaike
Katrien


Natan Decoutere tenslotte pakte met zijn AZW-clubmakkers Sam Decocker en Henok Vermeire een puike 10e plaats bij de junioren.

Proficiat aan alle deelnemers!