zaterdag 25 augustus 2012

Kermismeeting Waregemse atletiek Ereprijs Stad Waregem Ereprijs DL Chemicals-Parasilico – AZW vzw

Kermismeeting Waregemse atletiek Ereprijs Stad Waregem Ereprijs DL Chemicals-Parasilico – AZW vzw

Een wispelturige- en bij momenten felle wind waaide door het Regenboogstadion. Geen ideale omstandigheden dus, maar toch gaven alle deelnemende TMD-ers blijk van een goede vorm.



Dat hun zilveren medaille op het Pk 4x800m van vorige week geen toevalstreffer was bewezen onze drie cadetten jongens op de 800m. Justin Catteeuw, Natan Decoutere en Anthony Vandenhende liepen elk, en dicht in elkaars buurt, naar een persoonlijk record. Ze klokten af na respectievelijk 2'16"65, 2'16"73 en 2'17"44. Het zal drummen worden om een plaatsje te versieren in het AZW-team 4x800m voor het BK.


Bij de dames traden de scholieren en de senioren op de 800m samen aan. Seniore Nele Carrein nam haar zus en scholiere Febe Carrein op sleeptouw. Beiden bevestigden hun mooie prestatie van vorige week op het PK 4x800m. Nele had met 2'31"13 voldoende om Febe (2'31"86) voor te blijven en ook nog de overwinning bij de seniores binnen te halen. Febe behaalde de tweede plaats bij de scholieren.

Master Marc Desmet liet in een reeks met scholieren, junioren, senioren en masters een seizoensbeste optekenen van 2'11"10.

In een gemengde 5000m reeks voor dames en heren was Ann Parmentier duidelijk de beste bij de vrouwen. Ondanks de vervelende wind liep Ann in het spoor van Henk De Keukelaere (M40) naar een knappe 18'06"25! Exact dezelfde chrono van Henk die, moest hij zijn eigen kans gaan, al tot iets moois in staat zou zijn. Ook trainingsmakker Jan Carrein (M50) bewees in goede vorm te zijn. Jan liep na een mooi ingedeelde wedstrijd naar een onverhoopte 18'20"29.

Proficiat aan alle deelnemers!
Met dank aan Filip Bossuyt voor de foto's!