maandag 1 november 2010

*** Stage te Oosterhout ***

maandag 1 november
Ons vertrek verliep vlekkeloos op de 'kerkhoffile' van Luc na. We kwamen aan te Oosterhout in de kille mist. Nadat iedereen zich in onze prachtige verblijven had geïnstalleerd, verkenden we de omgeving tijdens onze eerste duurloop. Na een warme douche en het avondeten zat de sfeer er duidelijk in.
Groetjes aan de thuisblijvers!
dinsdag 2 november
Vandaag onze eerste zware training: Marcs beruchte 'fartleck'. Achteraf konden de meesten geen 'pap' meer zeggen wat bewijst dat iedereen erg diep gegaan is. Tijdens de platte rust werd er door de meesten vlijtig gestudeerd. De middagtraining startte moeizaam maar na het losmaken van de stramme spieren werd er duchtig aan loopscholing gedaan.
Voor het avondeten werd de sauna getest!


woensdag 3 november
Deze morgen hebben bijna alle atleten hun recordduurloop afgewerkt en dat in het buitenland. Het parcours bleek langer dan verwacht. Team Marc Desmet lijkt voor de andere vakantiegangers al een vertrouwd beeld te worden. Deze namiddag was het puffen en zweten tijdens de krachttraining. Vervolgens gingen we zwemmen. Tijdens de quiz werden de groep van de jongens en de groep volwassenen kansloos verslagen door de meisjes, die een heel hoog niveau haalden.


donderdag 4 november
Met het oog op de komende wedstrijden werkten we vandaag twee rustige trainingen af .
Na de middagtraining gingen we met z'n allen een uurtje bowlen. 's Avonds was het tijd voor een attentie voor An, die voor de kleinsten zorgde. Ook onze kookouders Debbie en Chantal, die de ganse week voor verrukkelijke maaltijden zorgden, werden niet vergeten.
Debbie en Chantal, nogmaals bedankt!


vrijdag 5 november
De laatste duurloop werd de eerste in de regen. Nadien gingen we nog zwemmen en na een middagmaal in de buurt keerden we huiswaarts.
Aan alle atleten, ouders en trainer: "Bedankt voor vervoer, inzet en plezier tijdens één van de beste stages met één van de beste teams ooit".
meer foto's....